Kryptomannens nya hemsida

Guider om kryptovalutor, förvaring i wallets och mycket mer kommer presenteras här inom kort

När jag startar denna webbplats tänker jag mig att sidan inom kort ska få ungefär följande innehåll (länkar kommer uppdateras kontinuerligt):

  • Beskrivning av olika kryptovalutor
  • Kom-igång-guider, hur man köper sina första kryptovalutor på handelsplatser, hur man tar hem kryptovalutorna och förvarar dem säkert själv. Vad man ska tänka på när det gäller backupkoder, lösenord till handelsplatser och allt kring det.
  • Beskrivning av olika  handelsplatser, för och nackdelar, begränsningar, krav på validering, hur snabbt man kan få in och ut valuta / kryptovaluta och avgifter.
  • Förvaring av kryptovaluta, olika wallets (plånböcker) för kryptovaluta. För- och nackdelar med olika alternativ som förvaring på handelsplats, på papper, i datorn och på en särskild enhet som Trezor eller Ledger.
  • Vilka kryptovalutor som Kryptomannen köpt inför 2018 för att hålla långsiktigt och vilka spaningar han gjort. Det går att kategorisera in kryptovalutor i olika grupper där en självklar grupp handlar om valutor som är till för att utföra transaktioner. Det är förmodligen inte denna grupp som blir mest värdefull på sikt. Mer om det i ett separat inlägg.

Min tanke är inte att tjäna så mycket pengar på dig som möjligt. Jag tror på att skapa förtroende och arbeta mer långsiktigt. Jag kommer absolut ha lite reklamlänkar men endast till bra produkter jag själv testat och använder. Det står dig helt fritt att klicka på reklamlänkarna eller skriva in sökvägarna själv men jag är givetvis tacksam om du vill använda länkarna om du uppskattar hemsidan.

Jag kommer aldrig göra reklam för något jag själv tycker är dåligt, även om den dåliga produkten betalar bättre än den produkt jag själv använder för att få kunder.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.