Mina investeringar och min kryptoportfölj

Jag har byggt en kryptoportfölj som i nuläget består av bland annat bitcoin, ethereum, litecoin, monero, NEO, EOS, Cardano (ADA) med mera. Utöver detta har jag en aktieportfölj och jag äger min bostad. Jag tror mycket på kryptovalutor men samtidigt inser jag att det kommer finnas tusentals olika att välja på inom kort och 99% av dem kommer bli värdelösa inom något år. Det innebär att det är väldigt viktigt att göra sin research innan man köper något. Av mina nettotillgångar har jag investerat max 10% i kryptovalutor. Det kan nog vara ett bra komplement till aktier och fastigheter men inget jag vill vara 100% exponerad mot. Till vardags arbetar jag med hantering av risker inom finans.

Trovärdighet är viktigare än reklamintäkter för mig

En anledning till att jag gjort den här webbplatsen är att jag vill ha något att hänvisa till när mina kollegor och vänner frågar mig om kryptovaluta. Frågorna har blivit allt fler de senaste månaderna och det finns inga korta snabba svar. Det krävs längre föreläsningar för att förklara hur man kommer igång, hur man handlar kryptovaluta X, Y och Z. Det kommer jag inte ha tid att ge alla mina vänner men samtidigt vill jag gärna berätta för dem hur jag gått tillväga.

Råden på denna hemsida är alltså råd jag ger dem jag känner, mina vänner och kollegor. Vissa länkar är affiliatelänkar men de flesta länkar är helt vanliga länkar till sidor jag använt mig av. Jag länkar inte till något jag själv inte använt eller skulle rekommendera mina vänner att använda. Ett exempel på det kan vara ”Etoro” som många kryptosidor länkar till för att de betalar bra ersättning. Det finns ingen anledning att använda den sidan när det finns sidor som Kraken som är väldigt billiga för insättningar och Binance för att växla kryptovalutor mot andra kryptovalutor till låga avgifter. Jag länkar bara till sidor jag själv använder och rekommenderar mina vänner.

Viktigt att lära sig hantera kryptovalutor

På den här sidan hjälper jag dig med olika guider och förklarande inlägg så du kommer igång med dina investeringar i kryptovaluta. Förståelsen för den operativa hanteringen och säkerheten gällande förvaring av kryptovalutor är mycket viktigt att kunna. Detta förklaras på denna hemsida.

Kontakta mig

Undrar du något eller vill du tipsa om något? Skriv till mig på Twitter och följ mig gärna för att få ta del av tankar kring kryptovalutor som inte når hemsidan.

kryptomannen

Ingenting på denna webbplats ska ses som finansiell rådgivning.